© 2018 by EHBO BergOss 

Agenda

Opleiding Oranje Kruis EHBO volgens richtlijnen 27e druk

Jeugd-EHBO gaat de komende maanden hard aan de slag om alles te leren. Deze lessen worden in Berghem verzorgd en de lestijden worden in overleg vastgesteld, er zijn nog plaatsen vrij voor jeugd van 10-13 jaar.

De nieuwe EHBO-training gaat medio september starten, er zijn nog plaatsen vrij.
Hiervoor zal er op woensdag 4 september om 19.00 een kennismakings- en informatiebijeenkomst voor geïnteresseerden worden georganiseerd in Ons Huis van de Wijk. De onkosten voor deze opleiding zullen 125 euro gaan bedragen, incl. 1x praktijk examen en digitaal lesboekje. Voor meer informatie, mail Astrid: ehbobergoss@gmail.com.

Herhalingslessen

Voor het geldig houden van je diploma is het belangrijk om regelmatig de herhalingslessen bij te wonen.  Enkele dagen voor iedere les wordt een reminder ge-appt in de groepsapp, waarop je zelf kunt aanmelden. Dit kan tot uiterlijk 19.00 de avond voorafgaand aan de les, zodat er een inschatting gemaakt kan worden of er voldoende deelnemers zijn om de les door te laten gaan. Mochten er voor een les minder dan 10 aanmeldingen zijn, dan zal deze les komen te vervallen. Wij gaan ervan uit als je jezelf hebt aangemeld, je dan ook echt aanwezig bent!

Seizoen 2019-2020 : lestijden van 19.00-21.00                                                                      

Woensdag 11 september en zondag 22 september

Woensdag 9 oktober en zondag 20 oktober

Woensdag 6 november en zondag 24 november

Woensdag 11 december en zondag 15 december

Januari: themamaand EHBDD

Woensdag 12 februari en zondag 1 maart

Woensdag 11 maart en zondag 29 maart

Woensdag 8 april en zondag 19 april

Woensdag 13 mei en zondag 17 mei

Woensdag 10 juni en zondag 28 juni

Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering: Is op woensdag 8 januari 2020

Basistraining Reanimatie en AED: staat gepland op woensdag 20 november, aanmelden kan via: https://www.hartstichting.nl/nl-nl/cpr/partner/4991, daar staan ook de andere basisitrainings-lesdata


Herhalingsles Reanimatie en AED training: staat gepland op woensdag 20 november, aanmelden kan via https://www.hartstichting.nl/nl-nl/cpr/partner/4991, daar staan ook de andere herhalings-lesdata

Op aanvraag kunnen wij ook voor groepen vanaf 6 personen een Reanimatie en AED (herhalings)training op locatie verzorgen. Voor mogelijkheden kunt u hiervoor het contactformulier invullen.

 

Evenementen 

Bent u op zoek naar leuke, enthousiaste  EHBO'ers voor uw evenement?

Neem vrijblijvende contact op via het contactformulier of bel/app even met Astrid om eventuele mogelijkheden te bespreken.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now