Agenda

Opleiding Oranje Kruis EHBO volgens richtlijnen 27e druk

Jeugd-EHBO zal dit najaar niet van start gaan.

Er zal een kennismakings- en informatiebijeenkomst voor geïnteresseerden worden georganiseerd als er weer een nieuwe opleiding van start zal gaan, nieuws hierover volgt op deze website. Wil je nu toch al meer informatie, mail Astrid: ehbobergoss@gmail.com.

Herhalingslessen

Voor het geldig houden van je diploma is het belangrijk om regelmatig de herhalingslessen bij te wonen. 

Herhalingslessen worden ivm Corona-maatregelen in kleinere groepen en op meerdere momenten gehouden dit najaar waarbij iedereen in 2020 bij iedere herhalingsles verwacht wordt .

 

Voor iedere herhalingsles kunnen max. 12 deelnemers  (min. 8 personen) zich via http://ehbobergoss.fikket.com zich aanmelden, door een gratis ticket te boeken. Als er 12 deelnemers zijn kun je je niet meer inschrijven.
Bij minder dan 8 deelnemers zal de les NIET doorgaan.

Zolang de Corona maatregelen van toepassing zijn, moet je je officieel moeten aanmelden en is spontaan binnenkomen lopen geen optie meer. Verder verwachten wij dat een iedereen die zich inschrijft ook daadwerkelijk komt, want de les gaat alleen door met een minimale deelname van 8 personen. Als je niet kunt komen, kun je via de bevestingsmail (link) ook weer uitschrijven. Jij bent hier zelf verantwoordelijk voor.

Als je je aanmeldt rekenen we zeker op je komst. Het zou jammer zijn dat iemand anders die die dag ook graag had gewild, daardoor niet kan of dat zelfs een les zal worden afgezegd, omdat er te weinig inschrijvingen zijn. 

Seizoen 2019-2020 : lestijden najaar van 19.00-21.15                                                                      

Herhalingsles 1:

woensdag 2-9

zondag 6-9

woensdag 16-9

zondag 20-9

woensdag 23-9

Herhalingsles 2

woensdag 30-9

zondag 4-10

woensdag 7-10

woensdag 14-10

zondag 1 nov

Herhalingsles 3

woensdag 4 nov

woensdag 11 nov

zondag 15 nov

woensdag 18 nov

zondag 22 nov

Herhalingsles 4

woensdag 25 nov

woensdag 2 dec

woensdag 9 dec

woensdag 16 dec

zondag 20 dec

Zodra de groepen weer groter mogen worden, zullen we natuurlijk ook onze aanpassingen weer gaan doen.

Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering: Is in januari/februari 2021

Basistraining Reanimatie en AED: aanmelden kan via: https://www.hartstichting.nl/nl-nl/cpr/partner/4991, daar staan ook de andere basistrainings-lesdata


Herhalingsles Reanimatie en AED training: aanmelden kan via https://www.hartstichting.nl/nl-nl/cpr/partner/4991, daar staan ook de andere herhalings-lesdata

Op aanvraag kunnen wij ook voor groepen vanaf 6 personen een Reanimatie en AED (herhalings)training op locatie verzorgen. Voor mogelijkheden kunt u hiervoor het contactformulier invullen.

 

Evenementen 

Bent u op zoek naar leuke, enthousiaste  EHBO'ers voor uw evenement?

Neem vrijblijvende contact op via het contactformulier of bel/app even met Astrid om eventuele mogelijkheden te bespreken.