Algemene informatie

Lidmaatschap:

Als je bij EHBO BergOss een opleiding volgt, word je automatisch lid van onze vereniging voor het resterende kalenderjaar. Door dit lidmaatschap, het volgen van minimaal 6 herhalingsavonden per jaar en het bijhouden van de competenties, blijft je diploma geldig.


Lessen:

Alle lessen worden gegeven door bevoegde en gediplomeerde instructeurs of vrijwilligers met ruime kennis en jarenlange ervaring.


Vergoeding zorgverzekeraar:

Vaak kun je de kosten van de EHBO opleiding en het examen declareren bij je ziektekostenverzekering, zij kunnen je meer informatie geven.


Hulpverlening:

Organiseer je een evenement waarbij EHBO aanwezig moet zijn, in de omgeving van Oss, ook dan kun je contact op nemen met EHBO BergOss. Je aanvraag moet uiterlijk 6 weken voor aanvang van het evenement bij ons worden ingediend om ons de tijd en gelegenheid te geven voldoende mensen te regelen voor de hulpverlening aan je evenement.
 

Informatie:

Voor meer informatie mag je altijd bellen of mailen met het secretariaat. Daar kun je ook formulieren opvragen en je vragen stellen. En je bent natuurlijk ook welkom voor een gratis proefles op onze les locatie.