Agenda

Januari: Themamaand Eerste Hulp bij Drank en Drugs

In januari willen wij voor onze leden vanaf 18 jaar die nog niet gecertificeerd zijn, in de gelegenheid stellen om tegen borgstelling (25 euro) deel te nemen aan de opleiding Eerste Hulp bij Drank en Drugs. Dit zullen 2 lesavonden zijn. 

 

Voor de reeds gecertificeerde leden zal er in januari een herhalingsavond gepland worden, waardoor je certificering weer verlengd zal gaan worden. Aan deze certificering zijn voor onze vereniging onkosten verbonden. Voor deze her certificering zal een borg van 10 euro worden gevraagd.

 

Je kunt de borg voor zowel opleiding als her certificering terug verdienen door je op te geven in de inzetgroep. Deze borg zal aan je worden teruggestort, zodra je in 2020 een hele avondinzet (ongeveer 8 uur) heb meegedraaid.  

 

Voor leden jonger dan  18 jaar geldt, dat zij wel de opleidingslessen kosteloos (ontvangen geen lesmateriaal en geen certificaat) mogen bijwonen.

Zij kunnen zich echter niet hiervoor certificeren.

 

Als je wil deelnemen aan deze training, houd dan onderstaande data vrij in je agenda!

 

Lesdata Eerste Hulp bij Drank en Drugs

Informatie volgt zsm.

 

Evenementen Inzetgroep

In principe mag ieder gediplomeerd lid  deelnemen op een  EHBO post op een evenement. De minimale leeftijd om deel te kunnen nemen aan deze groep is 13 jaar en je moet bereid zijn om je minimaal 2 x per jaar een dagdeel in te zetten bij speciale evenementen.

Echter voor de avondinzetten is hiervoor wel een EHBDD certificaat voor een aantal evenementen gewenst of zelfs verplicht door de gemeente vergunning.  Je mag zonder EHBDD wel stage lopen, zolang er iemand aanwezig is met een geldige certificering.

 

Zodra er een evenementen aanvraag binnenkomt, zal het bestuur, deze aanvraag beoordelen en bepalen welke EHBO’ers er op welke post zullen worden ingezet, waarbij de voorkeur altijd uitgaat naar een man/vrouw koppel. Ook zal er naar ervaring gekeken worden.

 

Evenementen 

Bent u op zoek naar leuke, enthousiaste  EHBO'ers voor uw evenement?

Neem vrijblijvende contact op via het contactformulier of bel/app even met Astrid om eventuele mogelijkheden te bespreken.